Sempre ha sigut el nostre desig oferir i contar-vos la mirada d'uns Herbolaris convençuts i conscients, que a més de la visió ecològica, sentimental, màgica o qualsevol altra forma d'entendre la vegetació també existeix l'admiració i la valoració del tresor per a la salut que són les plantes, les mates i els arbres; a més tamb vos volem contar algunes de les experiències a les nostres muntanyes, rius, coves i barrancs, i sobre les plantes que trobarém al pas, passejant tots els paisatges possibles. Només recordar-vos que quan camineu per les muntanyes i llocs de natura, respecteu els boscos diminuts que són els brossegars i matollars, heu de ser conscients de que moltes plantes d'un pam d'alçada tenen més anys que vosaltres, quasi com un arbre gran, tant de temps com un bosc adult, el BOSC DIMINUT.







diumenge, 5 d’abril del 2020

ERODIUM MALACOIDES

NOM BOTANIC: ERODIUM MALACOIDES

FAMILIA: GERANIACEAE

NOMS POPULARS: AGULLETES, FILAMARIA

                                  Molt comú a les vores de camins i herbassars un poc humits, barrejada amb altres geraniàcies, plantatges i altres.

Ha tingut ús com hemostàtic, és a dir, per a tallar sagnats i hemorràgies, per a disminuir les menstruacions massa abundants, etc.








Fruits en forma d'agulles, el que li dóna nom propi



Configuració d'entrades Etiquetes AGULLETES, ERODIUM MALACOIDES, FILAMARIA, FLOR ROSADA, GERANIACEAE Publicat a 5/4/20 13:30 Central European Summer Time Enllaç permanent Ubicació Opcions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada